sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Mä jätän tän tähän.

Ei tuonut yk 18 meille toivottua tulosta. Sovittiin miehen kanssa, että tämä jää nyt viimeiseksi yrityskierroksi. Olen palaamassa Japanin-matkan jälkeen töihin (heti kun jotain löytäisin), eikä se varmaan matkan aikaankaan olis hauskaa kärsiä aamupahoinvoinnista. Nyt teoreettinen laskettu aika ajoittuisi elo-syyskuun vaihteeseen, jolloinka voisin olla yhtä soittoa kotona ilman, että pojan tarvitsisi mennä päiväkotiin. 

Mulla oli vähän huonoja kokemuksia pojan odotusajalta, kun meni työpaikka alta kolmannella kuulla. Sitten tein enää lyhyen työharjoittelupätkän ennen laskettua aikaa, koska en löytänyt työkkärin kautta uutta työtä. Saattoi hieman käydä aika pitkäksi...
No, joka tapauksessa, välttääkseni saman skenaarion uudelleen, päätin, että jätän luget ja tikut ym pois tämän kierron jälkeen. Mitään ehkäisyä en koe tähän tarvitsevani, näillä mennään. Harmillista, että puolentoista vuoden yritys päättyi näin. Olisi ollut ihanaa antaa pojalle pikkusisarus..! Kyyneleet tässä nousee pintaan, kun tämä tuntuu niin lopulliselta tuomiolta. Miehellä on vielä yksi lukuvuosi tämän jälkeen koulua, vasta sen jälkeen meillä olisi varaa isompiin tutkimuksiin. 

Saatan nyt jättää tämän blogin tähän hetkeksi, keskittyä joulun odotukseen ja perheeseeni. Onhan mulla sentään yksi lapsi ja kaksi kuukautta kotonaoloaikaa jäljellä :)
Siispä toivotan kaikille lukijoille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!