torstai 3. toukokuuta 2012

Raportti ja takaisin hellan ääreen...

Kaikenlaista on tapahtunut, mutta mulla ei ole ollut aikaa kirjoitella tänne, kun häät lähestyy! Häihin on siis kaksi päivää aikaa, ja mun täytyy alkaa laittamaan kaikkia ruokia! Nyt on taas menetetty niin monet yöunet tän takia, että apua... Ja varattiin pieni häämatka Roomaan, sitä kieltäkin kai pitäisi lukea jossain vaiheessa :D
Eilen oli 24+0 kun huomasin, että rinnoista tulee maitoa. Oon jo useampana päivänä nähnyt sellaista rähmän näköistä kuivunutta rinnoissa, mutta nyt tuli ihan sitä nestemäistä juttua. Tuntuu ihan kauheen aikaselta! Nyt täytyy käydä ostamassa paketti liivinsuojia :D Ajattelin, että jos tulisi tehtyä niitä kestoina itsekin, mutta se jää nähtäväksi.. Luin eilen jonkun jutun äidistä, jonka lapsi oli syntynyt rv 24+2, enkä saanut viestiketjusta selville, jäikö poika henkiin :/ Ihan hirveetä ajatella, jos meidän pikkuinen syntyisi huomenna O_O Kun menin sitten nukkumaan, vauva potkaisi jonnekkin navan lähettyville, ja maha alkoi kovettumaan siitä kohden, ja oli sitten lopulta koko maha sen tuntuinen, kun olisin jännittänyt jotain jättiläismäistä vatsalihasta :D Että jos tuo nyt oli harjoitussupistus, niin niitäkin alkaa nyt sitten olemaan. Sekin tuntuu hirveän aikaiselta, mutta toisaalta eipä tässä ole enää kuin 15 viikkoa ja 6 päivää laskettuun aikaan!! Joitain liitoskipujen tapaisia tuntemuksia on myös ollut, ehkä jostain rv 13 lähtien todella harvoin ja epäsäännöllisesti, nyt muutamana viikkona vähän useammin. En ole yhdistänyt niitä kyllä mihinkään tiettyyn toimintaan.
Keuhkopolillakin kävin, mutta sieltä ne vaan antoi yhden nenäsumutteen siitepölykautta varten. Ja uusi aika heinä-elokuulle missä sitten tarkastellaan lähemmin synnytystapaa jne :)
Tässäpä näitä oli, nyt meen tekeen täytekakut, ja toivon, että kaikki menee häissä hyvin! Ainakin on luvattu ihan kauheeta säätä, voi ei :( Tämän jälkeen elän kyllä niin rennosti loppuraskauden että!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!