lauantai 25. helmikuuta 2012

Flunssa iskee :(

Täällä käytiin taas keskiviikkona lääkärissä ja ultrassa, kun alkoi hirveä vuoto aamuyöstä. Tällä kertaa olin ihan varma, että nyt se on menoa. Sain varattua ajan yleislääkärille, joka sitten teki sisätutkimuksen ja totesi, että tällä hetkellä ei tule vuotoa. Kohtukin on jo miltei navan kohdalla. Olenkin ihmetellyt, kun on viimeaikoina tää maha ollut kauhee pömppis, ehkä johtuukin siitä :D Jokatapauksessa, lääkäri kirjoitti sunnuntaihin asti sairaslomaa, ja meidät lähetettiin ultraan. Siellä kätilö näki, että kohdun seinämässä on pieni verinen hyytymä, joka poistuu omia aikojaan. Se ei vaikuta vauvaan mitenkään, joten päätin sitten mennä takaisin töihin seuraavana päivänä. Onneksi tämä selvisi, muuten olisin taas ollut paniikissa, kun tää ei vaan lopu..

Nyt sitten tulin kipeeksi, kai mullakin on joku flunssa tulossa :/  Tavallisesti mulla on lauantait vapaina, mutta nyt parina lauantaina joudun meneen töihin. Tosi kiva, kun just nyt lepo ois ollut hyvä juttu ja töissäkin kaikki mua kipeempiä.
En saanut yöllä kunnolla nukuttua kun nenä oli ihan tukossa :( Yleensä mulle tulee heti keuhkokuume, jos on flunssa ja kuumetta, joten meen kohta hakeen apteekista antibioottikuurin. Sit ei ainakan toivottavasti tarvis sairaalareissua. Nyt on niin vaikeeta ennustaa, miten helposti se sit tulee mulle, niin parempi pelata varman päälle..

Häävalmistelutkin etenee hyvää vauhtia. Kävin ostamassa Helsingistä kutsukorttimateriaalit, ja pian on hääpukukin valmis. Sitten täytyy alkaa leipomaan tarjottavia ja askarrella kortit!

Kai tästä pitää lähtee apteekin kautta töihin, tänään kulutetaan paljon nenäliinoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!