lauantai 12. lokakuuta 2013

Odotuksen odottamista

Olen matkalla Helsinkiin viettämään pientä viikonloppulomaa pojasta. Tässä junassa istuessa ajattelin, että voisin vähän kirjata omaa kiertoani ylös, se kun on ollut hieman omituinen synnytyksen jälkeen tiputteluvuotoineen päivineen. 

Tämä on siis edellisen kierron puolivälistä eteenpäin:

18.9. Kp 13: Runsaampaa valkovuotoa ja illalla ovistikkuun haamuplussa. Vatsassa vähän menkkakipuja. 
19.9 kp 14: Pupuilun jälkeen illalla alaselkäkipuja, pahoinvointia ja menkkakipuja-ovis? Toisaalta tikussa vaan haamuplussa, vähän vahvempi kuin eilen. 
20.9. Kp 15: Kolmas ja runsain limapvä. Illalla alavatsa- ja alaselkäkipuja. Tikutus unohtui, mutta ovis oli varmaan tänään. 
21.9. Kp 16 dpo 0:limat loppui kuin seinään. Pätkittäin pitkin päivää ollut samoja kiputuntemuksia, illalla enemmän vasemmalla. Tikkuun jo selkeämpi haalea plussa(?!). Illalla myös peittojen heilutusta. 
22.9. Kp 17 dpo1: alavatsakipuja päivällä, myös veristä vuotoa tiputtelee. 
23.9. Kp 18 dpo2: todella vähän veristä vuotoa housuissa, paperissa vähän enemmän. Oik puolella vatsassa pari vihlaisua
24.9. Kp 19 dpo3: edellistä päivää vähemmän vuotoa, varmasti viimeinen tiputtelupäivä (3/3). Päivän tauko piinailusta ja jo mietin näyttäiskö testi plussaa? ^_^" Toiveet raskautumisesta on suuret, tuntuu et tässä kierrossa onnistuttiin. Kunpa en joutuis pettymään. 
1.10. Kp 26, dpo 10: Raskaustesti selvästi nega iltapissasta (miksi edes tein sen?!)
3.10. Kp 28 dpo 12: Ei mitään raskausoireita. Ehkä hiki on haissut vahvasti jos sitä nyt voi oireeksi laskea xD Tädin odottelua, toiveena vaan uus kierto ja yritystä. Klo 19 verensekaista kirkasta limaa paperissa. 
4.10. Kp 29 dpo 13 :Ruskeaa valkovuotoa illalla paperissa. Alaselkää jomottelee. Kai ne menkat sieltä huomenna tulee. 
5.10. Kp 1: Eihän tähän voi muuta sanoa kuin... Perkele. Kierron pituus oli 30pvää (vai kuuluuko nuo kaksi tiputtelupäivää laskea myös mukaan jolloin 1.kp oliskin 3.10.?)

Seuraava ovis: 21.10. (Vau.fi-laskurin mukaan)

9.10. Kp 5: vuoto vähentynyt nopeasti, muutenkin oli vain yksi runsaampi vuotopäivä. Raskaustesti (ei aamuvirtsasta) kp 3 olojen takia: oli pahoinvointia pari pvää, nukuin tuolissa (!) 2h päikkärit ja pissatti usein. Testi siis nega. Nyt vaan ovista odottelemaan!
10.10. Kp 6: vielä tihuttaa rusehtavaa. Voi voi näitä oloja: aamulla hirveä paha olo aamupalan jälkeen, iltapäivällä puolen tunnin päikkärit ja illalla alavatsakipuja. Harkitsen jo uuden testin tekemistä aamupissasta kun en voi uskoa etten ole raskaana! :(

Ja sama outo olo jatkuu.. Pahoinvointia on edelleen, mutta en raaski tehdä enää testiä kun niitä on enää kaapissa yksi. Sen säästän hätätilanteeseen!

2 kommenttia:

  1. Täälläkin ärsyttävää tiputtelua. Sitä oli kyllä ennen esikoistakin aika usein, plääh. Plussatuulia sinne!!! Mä teen nykyään ovulaation bongailussa niin, että kun tavalliseen testiin tulee tumma viiva, niin katson vielä mitä clearbluen digi sanoo, niin vähän varmentaa omuen silmien havaintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa! Se kuullostaa ihan fiksulta, nimittäin mulle ei koskaan tuu kun haaleita viivoja :/

      Poista

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!