torstai 31. lokakuuta 2013

Testing, testing

Nyyh, eipä ollut positiivinen raskaustesti. Tein sen kp 26, dpo 12. Vielä en ihan luota vedenpitävästi testiin, mutta eiköhän ne menkat muutaman päivän päästä ala. 

Eilen oli siitäkin kummallinen päivä, että tiputtelua tuli suhteellisen paljon. Jouduin vaihtamaan siteen housuihin ja ajattelin, että nytkö ne menkat sit alkaa kun kipujakin on ollut jo pari päivää.
No, tänään sitten housuihin tuli enää vain murto-osa aiemmasta määrästä, ja vielä rusehtavana. Tänään vihlaisi alavatsaa ensimmäistä kertaa kun kumarruin. Totta kai siitäkin pitää raskausoire tehdä. Muutenkin olo on todella väsynyt, oon nukkunut tän kierron aikana päikkäreitä (mitä en koskaan tee) ja mennyt kaksi tuntia normaalia aikaisemmin nukkumaan. 

Syy, miksi kiirehdin testin tekemiseen oli se, että mulla on perjantaina viisaudenhampaiden poisto/leikkaus ja sitä ei kai suositella raskaana oleville. Kuitenkin peruutus tulisi tehdä 24h ennen leikkausta, etteivät peri yli kolmen kympin peruutusmaksua. No, täytyy kai kysellä, millaista haittaa mahdolliselle sikiölle leikkauksesta olisi, tiedänpähän ainakin mihin ryhdyin jos kaks viivaa pärähtää ruutuun ens viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!