lauantai 18. lokakuuta 2014

Koska on meidän vuoro?!

Hiljaista on ollut, kun ei ole paljon raportoitavaa. 
Tänään alkoi kp 1 ja yk 17. 17!!! Edellinen kierto oli 30 päivää, tämä vain 25. En edes kerennyt testiä tekemään, kun ne pirulaiset alkoivat. 
Oli pakko mennä ilman lugeja, kun mulle meinas tulla keuhkokuume korkeiden allergisten tulehdusarvojen takia, kroppa on liian pitkään yhtäjaksoisesti koetuksella niistä. Ensi kierron vedän vaikka keuhkokuumeessa sen 2vko (plus tietty n.10raskausviikolle asti :'D) jos tästä raskaudutaan!! Mulla alkaa toivo loppumaan, jos en vuoden loppuun mennessä tule raskaaksi, työnhaku on edessä, että on sitten jotain, kun esikoinen täyttää kolme elokuussa :/

Mun mielipide vaihtuu ihan lennossa. Ennen ovista ajattelin jopa vihaisesti, etten edes halua enää toista. Oviksen aikaan kuitenkin heiluteltiin peittoja, ja toiveet oli korkealla. Myöskin joitain raskautumiseen liittyviä oireita oli, mm. uutena nännien kipeytyminen. Ilman lugeja tuhrua kesti oviksen jälkeen 3pvää ja nyt menkat alkoi kaksi päivää etuajassa :/ toisaalta oon surullinen, ja toisaalta tää ei tunnu missään. Vauvauutisia tulee aivan joka tuutista. Välillä ne satuttaa, välillä ei tunnu missään. 

Lähinnä yrityskierto 17 tuntuu siltä, kuin meillä ei olisi enää toivoa. Ja toisaalta, tilastojen varjossa, nyt on kulunut jo niin kauan aikaa, että kyllä jo pitäisi tärpätä. 

Koska on meidän vuoro?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!