torstai 9. tammikuuta 2014

Ei yritystä

Tänään on kp 16, ja kuten otsikkokin jo kertoo, me emme ole yrittäneet tässä kuussa tulla raskaaksi. Syitä tähän on muutama: ensinnäkin, kun en tähänkään asti ole tullut raskaaksi, niin en halua enää yrittää ennen meidän Japanin-matkaa. Viime kierroksella oli niin jäätävää se aamupahoinvoinnin määrä, että en halua ottaa sitä riskiä, että joutuisin olemaan pää pöntössä koko matkan ajan. 
Toiseksi, miehelle tuli huuliherpes, enkä näe kovin fiksuna harrastaa seksiä samaan aikaan sen kanssa. 
Osaksi myös fiilikset ovat vaihdelleet toisen lapsen odottamisesta: haluanko mä ihan oikeasti juuri nyt raskaaksi, kun poika on ihanassa (ja ei niin ihanassa) iässä, voisinko vielä hetken tyytyä tähän yhteen? 
Näitä tunteita on ollut nyt n. viikon ajan. Olen aika varma, että ensi viikolla fiilis on ihan toinen, mutta kyllä tämä on ihan hyvä ratkaisu tähän tilanteeseen. Katsotaan, mitkä ajatukset seuraavassa kierrossa on, ehkä jätetään sekin välistä. 

Näillä mennään. 


2 kommenttia:

  1. Ihan järkevää varmasti välillä ottaa etäisyyttä ja miettiä sitä, että onko kyseessä ihan oikea, aito toive vai jonkinlainen "pakkomielle". Ja nyt siis puhun omasta puolestani. Kuukausi-pari tuumaustaukoa tekee varmaan hyvää. Ja ihanaa reissua teille. Keskity täysillä ihaniin ruokiin ja hyvään oloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä samaa mieltä!
      Nyt on ollut paljon vähemmän stressiä, ja oviksen jälkeinen vuotokin jäi tulematta! :O
      Katsotaan kuitenkin vielä, miten ens kuukauden kanssa käy... :D

      On tää vauvakuume vaan niin hirveetä, eiks sitä sais välillä pois off-nappulasta??

      Poista

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!