lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kp1 ja lohturuokaa oloa helpottamaan

Näin se vaan pyörähti uusi kierto käyntiin heti, kun olin edellisen postauksen tehnyt. Kp 28-29 välisenä yönä heräsin kaameisiin vatsakipuihin ja päättelin, että nyt ne on ne. Kirjattakoon täti punaisen saapuneen kp 29/1. 

Varmaan pidän näppini eroissa ovistesteistä vielä tässäkin kierrossa. 
En oo koskaan halunnut, että lapsella olis jouluna synttärit (mikä ajattelutapa, i know...), joten kai skipataan vielä tämä kierto ainakin (kuitenkin just sillon onnistaa..)... Eikä sitä koskaan tiedä, millon synnytys on, vaikka laskettu aika olis vuodelle 2015! 

Hirveästi on taas mennyt kaikkea herkkua, kun pitää saada parempi fiilis. Omareita, juustoja, suklaata, keksejä... Omnom. Tosin, vaaka näyttää tällä hetkellä 48kg et jotain oon tehnyt oikein? :D Keväällä olis naisten kymppi, se on nyt tavoitteena. 

Tästä sepustuksesta ei saa kohta mitään selvää, mutta pitää mainita, että vaikka poika ei puhukaan (äitini jopa sanoi, että mun pitäis opettaa paremmin!), joitain oikeita sanoja saattaa tulla ihan yllättäen! Mm. Lintu, keksi, tyttö, anna, anna äiti.. Ja omaa ja isin nimeä toistetaan kanssa. On se hieman hankalaa opettaa toista puhumaan, kun toistaminenkaan ei kiinnosta! Serkkupoika oppi puhumaan yksivuotiaana, joten kyllä meidän 1v 7kk pitäisi jotain jo osata sanoa! 
Ehkä vielä joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!