perjantai 14. maaliskuuta 2014

Pidennetty tauko



Terveiset Tokiosta!

Palattiin kyllä jo pari viikkoa sitten, mutta muuttuneesta rytmistä johtuen on ollut hankala löytää sitä aikaa kirjoittamiselle. 
Jos joku on kiinnostunut kuulemaan yksityiskohtaisemmin, miten meidän matka meni, voin kirjoitella siitä jotain :)

No mutta. Edelliset kuukautiset alkoivat jo kp 25, vaikka mulle se aikaisin alkamispäivä on 28. Tais kroppa tiedostaa, kuinka paljon jännitin kuukautiskipujen kourissa lentokoneessa matkustamista, ja päätti sitten kuin tilauksesta alkaa muutamaa päivää ennen matkaa. 

Ei tainnut tässäkään kierrossa tärpätä, talletuksia tehtiin vain kerran kp 14, joka olis ollut edellisistä kuukautisista laskettuna liian myöhäistä. Tiedä sitten. Nyt kp 28 ja ruskeaa vuotoa on tullut kolmatta päivää :(
Että en nyt ihan menis tätä yrityskierroksi laskemaan, taisi tulla kahden sijaan kolme kiertoa taukoa. 

No miten sitten henkinen puoli?
Tuntuu, että tauko on tehnyt hyvää. Oon unohtanut ovulaatio- ja raskaustestit muutamaksi kuukaudeksi, eikä nyt tunnu sellaista taakkaa harteilla, kuin aiemmin (alku aina hankalaa jne..). Raskautuminen ei ole pakkomielle, olen vähän hämmentynyt. En hirveästi haluaisi talvivauvaa (miten tästä ajatuksesta pääsisi pois?!), ja nyt tuntuu, että taukoa kannattaisi jatkaa muutama kuukausi lisää. Toisaalta, kohtahan tässä pääsisi jo tutkimuksiin, jos haluaisin. 

Hassua, että mies on nyt kamalan kiinnostunut toisesta beibistä. Joka ilta kysyy, tehdäänkö tyttövauva :D Oon onnistunut karkottamaan vauvakuumeen pahimman osan itsestäni, ja nyt se onkin miehessä, joka ei kuumeillut edes esikoista tehdessä!



2 kommenttia:

  1. Mä kyllä kuulisin mielelläni lisää reissusta, jos jaksat kirjoitella.
    Mäkin oon nyt (pakonkin sanelemana) laittamassa raskaushaaveet tauolle, uskon, että se tekee hyvää. Himppu verran vähemmän pakkomielteisyyttä on hyväksi mielenterveydelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään aluksi ollut sitä mieltä, että taukoa tarvittaisiin/se mitään auttaisi, mutta on ollut niin paljon tekemistä, että en ole edes huomannut seurata, mikä kiertopäivä on!

      Ensimmäisessä kierrossa elättelin vielä toiveita raskautumisesta.. Nyt ikäeroa tulee enemmän, mutta meininki on "tulee jos on tullakseen" eikä "tulee nyt ja heti" :D
      Toivottavasti teidänkin tilanteeseen saataisiin pian selvyys! Niin kovasti toivon, että teille vielä tulis toinen pikkuinen :)

      Poista

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!