perjantai 28. maaliskuuta 2014

Tutiton päivä no. 2

Noniin, ensimmäinen yö meni oikein hyvin. Mentiin sänkyyn puoli 9, ja poika nukahti jo ysiltä! Pientä tekoitkua oli välillä havaittavissa, ja valojen sammuttua poika pyöri meidän välissä levottomana. Sitten kun isi rupesi kuorsaamaan, simahti poikakin :D Uskomatonta, ajattelin. 

Mehän oltiin katkaistu tuteista päät pois aiemmin päivällä, ja laitoin tutteja pöydille pojan löydettäviksi. Pian hän jo toikin tutin mulle näytille ja koitti laittaa suuhun. Selitin hämmästyneelle pojalle, että tutit on mennyt rikki, heitetään roskiin. Ei hän niitä hirveästi näyttänyt kaipailevankaan. 

Yöllä heräsi siis kerran tunti nukahtamisesta, ja nukahti itse uudestaan pää meidän jalkopäähän päin. Parin tunnin päästä herättiin kauheeseen kolinaan, ja poika löytyi lattialta. Oli ilmeisesti pyörinyt niin paljon, että reuna oli tullut vastaan :( Tietenkin hän säikähti kamalasti, eikä suostunut enää meidän viereen nukkumaan. Purettiin jo pinnasänky, joten ainoa vaihtoehto oli mennä olohuoneen vuodesohvalle nukkumaan. Siinä loppuyö sujui oikein hyvin. 

Tänäänkin ollaan pientä tekoitkua väännetty, mutta ei mitään sen kummempaa. Katsotaan vielä pari yötä, ja juhlitaan sitten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!