lauantai 10. toukokuuta 2014

Missä mennään?

Kuukautiset alkoivat eilen aaamulla. Itkin aamupalapöydässä, kun mies oli lähtenyt kouluun. En oikein tiedä, miksi. Laitoin pojalle animetunnareita soimaan, ja jotenkin herkistyin? Olin kai vähän toivonut, että närästys ja hajuherkkyys olisivat tarkoittaneet sitä. Viime kierrossa ei paljon yritystä ollut, vain kp 12... Tämän kierron teoreettinen la olisi 14.2. jos vaikka onnistaisi..? ;) 
On se perhepeti aika seksintappaja pitkällä juoksulla.. Hankimme kuitenkin "isojen poikien" sängyn muutama viikko sitten. Vieläkin totutellaan siihen. Parannustakin on tapahtunut: enää poika ei tule joka yö väliimme, eikä nukuttaminenkaan ole kamalan vaikeaa. Tutista luopuminen meni odotettua paremmin, ja nyt se on historiaa!
Huomasin pari päivää sitten, että hänelle on tulossa uusi takahammas! Sekin voi vaikeuttaa omaan sänkyyn nukahtamista...
Meillä on ollut kiireitä viime aikoina: saimme  opiskelija-asunnosta tarjouksen, joten muutamme kaksiosta kolmioon heinäkuussa. Lisäksi mies pääsee opiskelemaan Italian Paviaan pariksi viikoksi heinäkuussa ja koko perhe lähtee mukaan! Olenkin viime päivät selaillut vuokra-asuntoa Milanosta ja Paviasta.. Olemme suurimman osan ajasta kaksin pojan kanssa, ellei äitini pääse mukaan reissuun. Olen kuitenkin luottavaisin mielin. Nyt täytyy vaan palautella italian kieli takaisin mieleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!