torstai 2. toukokuuta 2013

Lapsimessut 2013

Viime viikonloppuna oli Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa.
Olen käynyt siellä kolmena viimeisenä vuonna, mutta vasta nyt oli ihan omakin lapsi mukana <3
Meidän budjetti oli oikeastaan täys nolla, kun ei olis ollut ollenkaan varaa lähteä. Halusin kuitenkin käydä noilla "luennoilla", jos vaikka niistä jäis jotain mieleen. Kävin kuuntelemassa vessahätäviestinnästä kertovaa luentoa, sekä unipulmia-luennon. Mehän yritettiin "kakattaa" pikkuista jossakin kolmen ja neljän kuukauden ikäisenä, kun masu oli kovalla, mutta ei siitä tullut mitään. Luovuttiin sitten kokonaan tästä vaistovanhemmuuteenkin perustuvasta vessahätäviestinnästä, kun en koskaan oppinut lukemaan vauvan viestejä, eikä pissattaminen siis sujunut.

Messuilla oli paljon tekemistä lapsille, mm. tämä alla oleva leikkikehä, missä lapset rakentelivat junaratoja.


Meidän pikkuinen ei vielä päässyt leikkimään muiden mukana, vaan käytiin heittämässä matkarattaat vaunuparkkiin, josta saatiin lainaksi rintareppu! Siitä olikin aikaa, kun mä viimeeksi kannoin poikaa, olikohan joskus parin ekan kuukauden aikana?! Hartiat oli sen verran jumissa, että oli pakko vaihtaa kantajaa tunnin kävelyn jälkeen kun poika ei nukahtanut millään (liikaa ihmisiä ja katseltavaa :D). Suosittelen kyllä lämpimästi jättämään vaunut tuollaisessa ihmismassassa, sillä mulla meinas ainakin mennä hermot! Oli paljon rennompaa vaan kävellä poika sylissä, kun jätettiin turhat kamat vaunuihin.


Päädyttiin ostamaan Ainun purulelu kahdella eurolla, kun oli niin halpa (ja edellinen purtu ihan puhki pian :D), sekä uus tuttinauha, joka meni paria minuuttia aiemmin rikki. Siinäpä ne meidän heräteostokset. Olin jo kotona päättänyt ostaa mehujehun ensi kesää varten. Netistä tilaamalla niitä pitää ostaa vähintään kolme (+postikulut), mutta me tarvittais vaan yks, ja saatiin se viidellä eurolla. Me kotiutettiin tuo keltainen "sitruuna".

'

Kädentaidon puolella myytiin aivan ihania kankaita! Noita pöllökuosisiakin myytiin vaikka kuinka ja paljon, mutta kun ei ollut varaa ostaa!! :( 
Oon taas aloittanut ompelemisen, kun saatiin mun ompelukone korjattua. Nyt on työn alla pojalle shortsit kesäksi koossa 80. Laittelen tänne kuvaa sitten kun valmistuvat :)

Lähdettiin messuilta ajoissa, että päästiin vielä seuraamaan Kaisaniemessä sijaitsevan Manga Cafen tiloissa järjestettävää go-turnausta. Tuli kyllä NIIN epämukava olo siellä kahvilassa, ihan kun me ei kuuluttais joukkoon :D Aina kun poika vähän kiljahti, kahvila hiljeni ja kaikki teinit käänsi katseensa meihin :D Sori!! ^_^''

Päivä oli kaikenkaikkiaan mukava, ja toivottavasti päästään taas ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!