keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Uusi viikko, uusi masukuva

Tänään on 21+0, eli 22. raskausviikko, jee! Laitetaan sen kunniaksi uusi kuva masusta!
Vatsa on melkein yhtä valkoinen kun seinä :D


Olen voinut jostain syystä koko päivän huonosti :( Heti aamusta oli oksettava olo, joka lähti syömällä. Sitten se tuli takaisin, kun kävin sovittamassa piilolinssejä. Toivottavasti ei ole jäädäkseen :D
Linssien sovituksen jälkeen käväisin H&M:llä, koska siellä on alkanut alet. Löytyi muutama kiva äitiysvaate, mutta sovituskopissa ja päällä ne ei sitten ollutkaan kivoja :P Huomasin sovitellessani vaatteita, että onpas maha pyöreä tänään! :D Siitä tuli jotenkin hyvälle mielelle kun mammavaatteetkin näytti kivemmalle päällä :) Ostin sitten yhden harmaan mekon jossa oli pieniä valkoisia palloja, söpöä!
Kävin äsken kysymässä työharjoittelupaikkaa tuosta läheltä, ja sanoin, että äitiysloma alkaa heinäkuussa, eikä sitä miestä näyttänyt haittaavan :) Melkein lupasi mulle paikan, mutta sanoi että laita vielä sähköpostilla tiedot niin hän lukaisee ne vielä läpi, jes! Ajattelin, että jos mahdollista, haluaisin tehdä 4 tuntia päivässä, 4 päivää viikossa, ettei sitten ainakaan ole liian raskasta. Siitä kuitenkin saa 9e/pvä enemmän työttömyystukea kuin ilman harjoittelua!
Eilen tuli kaupassa ihan hirveä jano, joka ei lähtenyt, vaikka join koko pullon vettä >:( Yritä nyt siinä janoisena miettiä mitä piti ostaa. Ostoslistalla ei ollut mm. banaania ja päärynää, mutta kun oli jano, niin ne kuullosti hyvältä ajatukselta (?) :D. Nyt sitten väsäsin itselleni banaani-päärynä-mixin ja vetelen sitä samalla kun kirjoitan. Tuntuu vaan että huuli alkaa turpoomaan, en kai mä ole päärynällekin allerginen raskausaikana? Banaania oon aikaisemminkin syönyt, niin en usko että siitä tulis.. Ärsyttävää kun ei voi tietää.. Mun pitäis varmaan käydä ostamassa epipen jos tulee joku paha anafylaktinen shokki kun ei näistä allergioista enää ota selvää.

Cinnamonroll girl ja pienokainen 21+0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!