maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tunteiden loistoa Lushissa



Sain kutsun Lushin uuden Tunteiden loisto-tuotesarjan julkkareihin, jotka pidettiin 19.7. Olin tietenkin heti innoissani osallistumassa, sillä olen käyttänyt Lushin saippuoita jo muutaman vuoden.



Lushin tuotteet on valmistettu tuoreista raaka-aineista, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Saippuat on tehty käsityönä, ja muoviset pakkaukset voi kierrättää viemällä ne takaisin myymälään.
Itse tykkään käyttää Lushin saippuoita, sillä ne tuoksuvat aivan taivaallisen hyvältä, eikä mulle tule niistä allergiaoireita, kuten esimerkiksi Body shopin tuotteista tulee. Kesällä on ihanaa peseytyä järvivedessä, kun ei tarvitse pelätä, että nämä saippuat pilaisivat veden. Me ollaan mun tätien kanssa ihan hurahdettu Lushiin, ja aina kesällä on pakko käydä Tallinnan Lushissa ostamassa vähän halvemmalla kauhee kasa saippuoita! ^_^


Tunteiden loisto on Lushin värikäs uusi meikkisarja, johon me tutustuimme. Sarja pitää sisällään 32 tuotetta aina nestemäisistä huulipunista luomiväreihin. Meikeissä on paljon väripigmenttiä, ja esim. huulipunia voi käyttää vaikka poskilla, jos haluaa. Tuotteet oli pakattu hauskannäköisiin pipettipulloihin. Hintaa yhdellä tuotteella oli 17,95€.

Me saimme valita yhden tuotteen mukaan, ja minä valitsin Nuorentunut-värivoiteen, koska en ole tottunut käyttämään ihan noin kirkkaita värejä arkimeikissäni.



Voidetta voi käyttää joko valokynän tapaan, tai sitten sekoittamalla sitä kasvovoiteeseen. Minä kokeilin jälkimmäistä. Sekoitin värivoidetta Lumenen Arctic aqua-linjan päivävoiteen kanssa ja levitin kasvoille.


Tässä tulos, jos siitä nyt saa mitään selvää :D Mielestäni kevyt shimmeri kuulsi läpi hieman enemmän livenä, kuin kuvassa. Laitoin päälle vielä mineraalimeikkipohjan, ja kasvot näyttivät kyllä mukavan heleiltä :) Jos on jäänyt kaipaamaan sitä kuuluisaa raskausajan hehkua, niin tällä voisi loihtia sellaisen helposti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän kommentin käynnistäsi, kiitos!